Kamagra
Kamagra (Sildenafil Citrate)
Kamagra hyytelöä käytetään Erektiohoitoihin ja pulmonaalihypertensioon miehille.
Paketti
Hinta
Per Pillerit
Säästöt
100 mg x 12 pillerit
€30.70
€2.56
€0.00
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ 4 ilmaista ED-pilleriä
100 mg x 20 pillerit
€40.94
€2.05
€10.24
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ 4 ilmaista ED-pilleriä
100 mg x 32 pillerit
€58.85
€1.84
€22.93
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ 4 ilmaista ED-pilleriä
100 mg x 60 pillerit
€99.80
€1.66
€53.74
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ 4 ilmaista ED-pilleriä
100 mg x 84 pillerit
€125.39
€1.49
€89.57
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ 4 ilmaista ED-pilleriä
100 mg x 120 pillerit
€161.22
€1.34
€146.38
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ 10 ilmaista ED-pilleriä
100 mg x 180 pillerit
€217.52
€1.21
€242.61
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ Ilmainen Eh trial reppu
+ Ilmainen standardi lentoposti palvelu
Tuotekuvaus
Yhteiseen käyttöön
Sildenafiili on Kamagra hyytelön tärkein osa. Se toimii lisäämälläsileän lihaksen rentoutumisella typpioksidia, kemikaalia, joka tavallisesti aiheuttaa seksuaalisen stimulaation. Tämän sileän lihaksen avulla veri virtaa tietyille peniksen alueille, joka johtaa erektioon. Sildenafiilia käytetään hoitona Erektiohäiriöihin (impotenssi) sekä pulmonaalihypertensioon miehillä. Sildenafiilia voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin, joita ei ole mainittu yläpuolella.
Annostus ja suunta
100 mg Kamagra annos alkaa vaikuttaa 45 minuutissa ja kestää 4 – 6 tuntia.
Varotoimet
Ennen kuin aloitat Kamagra:n kerro lääkärillesi jos sinulla on allergioita, anemia, silmäsairauksia, syöpä, korkea verenpaine tai matala verenpaine, sydämen rytmihäiriöitä, sydämen vajaatoimintaa, epästabiilia rintakipua, tiettyjä silmäoireita, peniksen epämuodostumaa tai jos sinulla on ollut joitakin edellä mainituista tai otat HIV – proteaasinestäjiä. Älä nouse nopeasti ylös seisomaan istuma-asennosta. Älä juo alkoholia, koska se voi pahentaa sivuvaikutuksia. Jos käytät jotain toista EH lääkettä, älä ota Kamagraa. Kerro lääkärille ennen Kamagra:n käyttöä jos käytät alprostadiilia ( Caverject, Muse, Edex) tai johimbiinia (Yocon, Yodoxin, muita).
Vasta-Aiheet
Kamagra on vasta-aiheinen allergialääkitysten sekä nitraattien (esim. nitroglyserini) kanssa. Tämä yhdistelmä voi aiheuttaa alhaisen verenpaineen, joka voi johtaa aivohalvaukseen, sydänkohtaukseen tai kuolmaan. Älä ota lääkettä jos olet alle 18-vuotias.
Mahdolliset sivuvaikutukset
Yleisimpiä sivuvaikutuksia ovat päänsärky, pksentelu, närästys, vatsavaivat, nenän tukkoisuus.huimaus sekä ripuli. Kasvojen punoitusta voi ilmetä joillakin. Kamagra voi aiheuttaa harvinaisen mutta vakavan priapismin tai pitkittyneen erektion. Ota heti yhteys terveydenhuoltoon jos erektio kestää useita tunteja.
Lääkeinteraktio
Kamagraa ei saa määrätä potilaille, joita on hoidettu lääkkeillä, mitäkä sisältävät orgaanisia nitraatteja. Kamagra korostaa veressä erytromysiinia, ketokonatsolia, itrakonatsolia ja sakvinaviirilleja. Seuraavien lääkkeiden tiedetään vaikuttaneen Kamagran kanssa: bosentaanin (Tracleer); simetidiini (Tagamet, Tagamet HB); antibiootti kuten erytromysiini (E – Mycin, Eryc, Ery – pratsosiinille (Minipress), Terazosin (Hytrin); HIV – lääkkeet, kutenindinaviiri (Crixivan), amprenaviiri (Agenerase), darunaviiri (Viramune), sakinaviiri (Invirase, Fortovase), lopinaviiri/ritonaviiri (Kaletra), fosamprenaviiri (Lexiva), ritonaviiri (Norvir), atatsanaviiri (Reyatazia), tai nelfinaviiri (Viraceptin); sienilääkitys kuten itrakonatsoli (Sporanox) tai ketokonatsoli (Nizoral), karbamatsepiini (Tegretol), fenobarbitaali (luminaali) tai fenytoiini (Dilantin) tai ritampisiinin (Rifadin, Rimactane) tai rifabutiini (rifabutiinia).
Unohtunut annos
Kamagraa käytetään tarvittaessa.
Yliannostus
Yliannostuksen yleisimmät oireet ovat rintakipu, pahoinvointi, sydämen rytmihäiriö sekä pyörtymisen tunne. Hakeudu lääriin välittömästi jos näin käy.
Säilytys
Säilytä huoneenlämmössä poissa kosteudelta, auringolta, lapsilta sekä lemmikeiltä.
Muuta tietoa
Tarjoamme vain yleistietoa lääkkeistä, jotka eivät ole täysin kattavia, lääkereaktioita tai pyörtymistä. Sivuston tietoa ei voi käyttää itsehoitoon tai itse diagnosointiin. Erityisistä ohjeista tulisi sopia erikseen terveydenhuollon neuvonantajan tai lääkärin kanssa. KIISTÄMME näiden tietojen luotettavuuden ja mahdolliset virheet. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista vahingollisista seurauksista tämän sivuston käytöstä johtuen tai seurauksista itsehoidolla.