Kamagra Jelly
Kamagra Jelly (Sildenafil Citrate)
Kamagra hyytelöä käytetään Erektiohoitoihin ja pulmonaalihypertensioon miehille.
Paketti
Hinta
Per Sachets
Säästöt
100 mg x 10 sachets
€33.26
€3.33
€0.00
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ 4 ilmaista ED-pilleriä
100 mg x 20 sachets
€56.29
€2.82
€10.24
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ 4 ilmaista ED-pilleriä
100 mg x 30 sachets
€75.91
€2.53
€23.80
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ 4 ilmaista ED-pilleriä
100 mg x 60 sachets
€138.18
€2.30
€61.42
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ 4 ilmaista ED-pilleriä
100 mg x 90 sachets
€188.51
€2.10
€110.55
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ 10 ilmaista ED-pilleriä
+ Ilmainen standardi lentoposti palvelu
100 mg x 120 sachets
€228.61
€1.90
€170.95
Seuraavat tilaukset 10% alennuksella
+ 10 ilmaista ED-pilleriä
+ Ilmainen standardi lentoposti palvelu
Tuotekuvaus
Yhteiseen käyttöön
Sildenafiili on Kamagra hyytelön tärkein osa. Se toimii lisäämälläsileän lihaksen rentoutumisella typpioksidia, kemikaalia, joka tavallisesti aiheuttaa seksuaalisen stimulaation. Tämän sileän lihaksen avulla veri virtaa tietyille peniksen alueille, joka johtaa erektioon. Sildenafiilia käytetään hoitona Erektiohäiriöihin (impotenssi) sekä pulmonaalihypertensioon miehillä. Sildenafiilia voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin, joita ei ole mainittu yläpuolella.
Annostus ja suunta
Kamagra hyytelöä otetaan tarpeen mukaan noin 1 tunti ennen yhdyntää. Älä ota Viagra hyytelöä enemmän kuin kerran päivässä. Rasvainen ateria voi viivästyttää lääkkeen vaikutusaikaa. Yritä syödä greippiä tai juo greippimehua Sildenafil-hoidon ajan.
Varotoimet
Ennen kuin aloitat sildenafiilin ottamisen, kerro lääkärille tai apteekkiin jos olet allerginen sille tai sinulla on muita allergioita. Ikäihmiset saattavat olla alttiimpia lääkkeen sivuvaikutuksille.
Vasta-Aiheet
Kamagra hyytelö on vasta-aiheinen toisen impotenssilääkityksen sekä rintakipuun että sydänoireisiin käytettävien nitraattien kanssa. Tätä lääkettä ei saa käyttää naiset eikä lapset eivätkä potilaat, joiden tiedetään olevan yliherkkiä jollekkin lääkkeen ainesosalle.
Mahdolliset sivuvaikutukset
Yleisimpiä sivuvaikutuksia ovat päänsärky,, kasvojen punoitus, närästys, vatsavaivat, nenän tukkoisuus,pyörrytys, huimaus sekä ripuli. Tämä lääke aiheuttaa harvoin vakavan allergisen reaktion, mutta jos näin tapahtuu, hakeudu välittömästi lääkäriin. Useimmilla ihmisistä ei ole ollut sivuvaikutuksia. Jos huomaat sellaisia sivuvaikutuksia, mitä ei ole yllä mainittu, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.
Lääkeinteraktio
Tätä lääkettä ei tule käyttää yhdessä Nitraattien tai vapaa-ajan lääkkeen nimeltä ”poppers” kanssa, koska ne sisältävät amyyli ja butyylinitriittiä, alfa – salpaaja lääkkeitä, muita impotenssilääkkeitä, korkean verenpaineen lääkkeitä jne. Kysy lisätietoja lääkäriltäsi tai apteekista.
Unohtunut annos
Kamagra Hyytelöä käytetään tarvittaessa.
Yliannostus
Jos uskot käyttäneesi liikaa tätä lääkettä, hakeudu välittömästi lääkäriin. Yliannostuksen yleisimmät oireet ovat rintakipu, pahoinvointi, sydämen rytmihäiriö sekä pyörtymisen tunne.
Säilytys
Säilytä lääkkeet huoneenlämmössä 68 – 77 F(20 – 25 C) poissa valolta ja kosteudelta. Älä säilytä lääkkeitä kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta.
Muuta tietoa
Tarjoamme vain yleistietoa lääkkeistä, jotka eivät ole täysin kattavia, lääkereaktioita tai pyörtymistä. Sivuston tietoa ei voi käyttää itsehoitoon tai itse diagnosointiin. Erityisistä ohjeista tulisi sopia erikseen terveydenhuollon neuvonantajan tai lääkärin kanssa. KIISTÄMME näiden tietojen luotettavuuden ja mahdolliset virheet. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista vahingollisista seurauksista tämän sivuston käytöstä johtuen tai seurauksista itsehoidolla.